Dekenale zangavond : Op weg naar Pasen

Op weg naar Pasen

Broeders die op uittocht gaat

Zangavond met

Pieter Stevens en Frank Heye

Goed zingen is tweemaal bidden. In de aanloop naar de veertigdagentijd komen we daarom samen om ons voor te bereiden op de zang in de liturgie tijdens de veertigdagentijd en de paastijd die daarop volgt. De zangleider neemt ons mee op een tocht doorheen het bestaande repertoire. Onderweg leren we onbekende pareltjes uit Zingt Jubilate kennen. Maar ook enkele gekende klassiekers komen aan bod. Op een frisse manier herontdekken we hen. Deze zangavond is bedoeld voor alle gelovigen en is een niet te missen kans voor alle koorzangers, voorgangers en cantors.

Pieter Stevens begeleidt de avond. Hij is werkzaam bij de Interdiocesane Commissie voor Liturgie, zingt bij het vierkoppige koor Gospodi en is lid van de parochieploeg van Laarne-Wetteren. Aan het orgel zit Frank Heye. Hij is docent orgel en organist in Destelbergen, Heusden en Laarne.

Wanneer: 27 feb 2019, 20u

Waar: Sint-Machariuskerk, Dorpsstraat, Laarne