Allerheiligen en Allerzielen

Hoogdag Allerheiligen

De vieringen op het hoogfeest van Allerheiligen (ook dit jaar op 1 november) gaan door als in het weekend.

Op de vooravond (donderdag 31 oktober) om 17i30 u. is er viering in Destelbergen, en op de hoogdag in Melle (9.30 u.), Laarne (9.30 u.) en Heusden (11.00).

Gedachtenisvieringen overledenen

Op Allerheiligen (1 november) is er in de namiddag in de Martinuskerk  (15.00 u.) een gebedsdienst ter nagedachtenis van de overledenen die hun uitvaart hadden in de kerk van Melle sinds Allerzielen 2018.

Op Allerzielen (2 november) worden de overledenen die hun uitvaart hadden in de kerk van Destelbergen herdacht tijdens de eucharistieviering om 17u30.

Eveneens op Allerzielen (2 november) is er om 19u00 een gebedsdienst  in de Heilig Kruiskerk  ter nagedachtenis van de overledenen die hun uitvaart hadden in de kerk van Heusden sinds Allerzielen 2018.

In deze gedachtenisvieringen worden de gedachteniskruisjes overhandigd aan de familie van de overledenen.