Doopvieringen starten

We zijn blij dat we er vanaf volgend weekend  opnieuw gedoopt kan worden in onze Emmaüsparochie.

Een aantal veiligheidsmaatregelen zullen in acht genomen worden :

• -De afstand van 1,5 m wordt gerespecteerd voor iedereen die niet in dezelfde bubbel leeft.
  • Het aantal aanwezigen wordt beperkt tot de maximum toegestane capaciteit van de kerk (70 aanwezigen)
  • Fysiek contact tussen de voorganger en de dopeling wordt vermeden
  • Het doopwater wordt na elke doop vernieuwd. Elke dopeling wordt met een afzonderlijke handdoek afgedroogd.
  • De doopmanteltjes van de parochie worden tijdelijk niet meer gebruikt.
  • In juli en augustus zullen alle doopvieringen per dopeling georganiseerd worden. Doop tijdens de eucharistie is dan niet mogelijk. De doopregeling werd daartoe aangepast.

Vanaf september hopen we terug te keren naar de oorspronkelijke situatie.

Ouders waarvan de doopviering werd uitgesteld omwille van de lock-down krijgen voorrang bij de inschrijving.

Je kan nog steeds alle informatie terugvinden op deze website onder : https://www.parochiedestelbergenmelle.be/doopsel
Je kan er ook inschrijven.

Wil je meer inlichtingen, neem zeker contact op met diaken Luk Thomas - 09.252.41.50 - diakenluk@gmail.com