Erfgoeddag Destelbergen : glasramen in de kijker.

De glasramen van de kerken in Destelbergen en Heusden zijn bijzonder waardevol.  Een mooi gelegenheid om kennis te maken met dit bijzonder erfgoed.

10u00 Opening tentoonstelling in het gemeentelijke museum met verwelkoming door burgemeester Elsie Steven en inleidende lezing door Katrien Mestdagh (zaakvoerster Atelier Mestdagh)

10u15-18u00 : vrij bezoek tentoonstelling in gemeentelijk museum

10u45 : toelichting bij de glasramen in de Onze-Lieve-Vrouw ter Sneeuwkerk te Destelbergen door Aletta Rambaut (kunsthistorica en conservator)

10u45-14u30 :  fietstocht langsheen Destelbergens glaswerk met begeleidint door Raymond Van Doorsselaere (dorpsgids Destelbergen)