lichtmis vieren in Coronatijd

De parochieploeg heeft vorige donderdag vergaderd en één van de punten op de agenda was de lichtmisviering.

We zijn ons ervan bewust dat we geen vieringen kunnen organiseren maar toch willen we de ouders met hun kinderen uitnodigen om even in het kerkgebouw van hun keuze stil te staan bij de doop van het afgelopen jaar.

Er wordt samen een gebed uitgesproken, de kinderen worden op afstand gezegend,  de ouders krijgen de gelegenheid om een lichtmiskaars aan te steken.

Tenslotte kunnen de doopvisjes mee naar huis genomen worden.

De betrokken ouders krijgen binnenkort een uitnodiging per mail en zullen vooraf moeten inschrijven.

De jonge gezinnen worden verwacht op zaterdag 6 februari

14.30 u. – 15.30 u. in de Sint-Martinuskerk in Melle

14.30 u. – 15.30 u. in de H. Kruiskerk in Heusden (kinderen gedoopt door diaken Toon)
16.00 u. – 17.00 u. in de H. Kruiskerk in Heusden (kinderen gedoopt door diaken  Luk)