Nieuwe data eerste communie 2020

De voorbije week is hard gewerkt en overlegd om een oplossing te vinden voor de geplande eerste communievieringen in onze parochie Emmaüs.

We hadden de vieringen lieven dit schooljaar laten doorgaan. Alleen laat de aard van de samenkomsten (grote groepen die binnen samenkomen, verschillende generaties samen, mensen samenbrengen uit verschillende plaatsen: gezin en familie, parochie, school) dit echt niet toe.

We hebben heel veel begrip voor de ontgoocheling van de kinderen en hun ouders en hebben samen met de schooldirecties en de leerkrachten naar de best mogelijke oplossing gestreefd door de viering zo vlug mogelijk in het nieuwe schooljaar te plannen en het eigen karakter van de eerste communie te respecteren.

Uiteindelijk zijn we tot volgende kalender gekomen

Zaterdag 12 september om 10 uur
OLV ter Sneeuwkerk Destelbergen

Kinderen van basisschool Pius X en de