Uitreiking parochieblad

Door herstructureringen bij BPOST zal Kerk & Leven voortaan worden uitgereikt tussen dinsdag en donderdag. We weten vooraf niet op welke dag de uitreiking van uw krant gebeurt. Het moment van uitreiking kan ook van week tot week verschillen.

Kerk & Leven niet ontvangen op donderdag?
Heeft u op donderdag het vertrouwde weekblad nog niet ontvangen, dan kunt u dat op volgende wijzen melden.

Hoe melden?
De snelste weg loopt via www.kerkenleven.be/nietontvangen. Vul het online formulier in en verzendt het. Uw melding komt bij uitgeverij Halewijn terecht, die u een nummer nastuurt en een klacht indient bij de post.

Ofwel met een mail naar nietontvangen@kerknet.be. Bezorg ons dan uw naam en adres, alsook het abonneenummer (de 8 cijfers die boven uw adres staan afgedrukt).

Geen internet? U kunt ook telefoneren naar de dienst Parochiebladen, op het nummer 03 210 08 30. Eén van de  medewerkers dient dan een klacht in bij de post en vraagt om uw blad zo snel mogelijk te bezorgen.