vieringen op 15 augustus

De parochieploeg van onze Emmaüsparochie besliste eerder al dat er op kerkelijke feestdagen die op een weekdag vallen, slechts één eucharistieviering zal zijn, om 10 uur. Zo werken we aan verbondenheid over de grenzen van de vroegere parochies heen.

Voor 15 augustus werd beslist om dit elk jaar te vieren in Destelbergen, waar de kerk aan Onze-Lieve-Vrouw is toegewijd.

Door de coronacrisis en de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad is het aantal mensen dat in een kerkgebouw binnen mag in onze parochie evenwel beperkt tot 70. Om iedereen de kans te geven om deel te nemen aan de eucharistieviering op de hoogdag van Onze-Lieve-Vrouw ten Hemel opgenomen, zal er dit jaar uitzonderlijk van dit principe worden afgeweken.

De vieringen op 15 augustus zijn dan ook als volgt

• 9u30 Melle Sint-Martinuskerk
  • 11 uur Heusden H. Kruiskerk
  • 17u30 Destelbergen Onze-Lieve-Vrouw ter Sneeuw. In deze viering zal de liturgie van 15 augustus gevolgd worden. Er is geen viering op de vooravond (14 augustus)