Vrijwilligers gezocht - inzamelactie voedselbank

Ieder jaar worden aan de Delhaize winkels één week voedselinzameling ten voordele van de Voedselbanken georganiseerd. Dit jaar vindt de inzamelactie plaats van 14 november tot  20 november

De 9 Voedselbanken van Belgiê strijden sinds 1985 tegen de honger en de verspilling van voedsel en voor de sociale integratie van de minderbedeelden. Dit gebeurt dankzij 250 vrijwilligers die het hele jaar door meer dan 650 caritatieve instellingen meer dan 12 200 ton voedsel helpen verdelen aan meer dan 110.000 minderbedeelden.

Vrijwilligers gezocht

Elk jaar werken tal van vrijwilligers uit Heusden mee aan deze inzamelactie en konden prachtige resultaten geboekt worden.

Wij weten nu reeds dat talrijke parochianen zullen komen helpen, al is het maar enkele uren, maar de taak is zwaar en wij hebben altijd een tekort aan vrijwilligers. Heb je dus in de week van 14 november tot 20 november tijdens de openingsuren van de AD Delhaize in Heusden enkele uren vrij, dan ben je van harte welkom.

Neem vooraf contact op met Chantal Stas per telefoon op nummer 09 231 96 79 of stuur een mailtje naar pierre.stas@gmail.com met je beschikbare uren.

Op voorhand dank aan allen die ons zullen vervoegen, in naam van alle minderbedeelden van onze maatschappij, die wij samen zullen kunnen helpen.