Aswoensdag in onze parochie

Op  woensdag 17 februari begint een nieuwe vastenperiode.   In normale jaren  openen wij deze intense periode met een gezamelijke aswoensdagviering.
Door de Covidmaatregelen kan het dit jaar helaas niet . Toch willen wij aswoendag niet ongemerkt laten voorbijgaan.
Daarom voorzien we in al onze kerken op verschillende tijdstippen, korte gebedsmomenten met asoplegging.

Hoe gebeurt dit concreet

In elke kerk van onze parochie  (OLV ter Sneeuw Destelbergen - Heilig Kruis Heusden - Sint-Martinus Melle)
zal hetzij een diaken, hetzij de pastoor aanwezig zijn van 10u tot 11u  en van 17u tot 19u

We voorzien een kort individueel gebed gevolgd door asoplegging.

Stewards zullen toezien op het respecteren van de coronamaatregelen en zorgen dat nooit meer dan 15 personen tegelijk in de kerk aanwezig zijn.