Herabonnering Kerk&Leven

Beste lezer en lezeres,

"Blijf verbonden"
Met deze slogan klopt Kerk&Leven vandaag bij u aan.

Vorig jaar namen we de beslissing om de drie edities die we tot dan toe op onze parochie kenden,
samen te voegen tot één editie. Wij zijn er nog altijd van overtuigd dat dit een goede beslissing had want ook pastoraal zijn we al een tijdje "samen".
Wij hebben in het voorbije jaar geprobeerd om zoveel mogelijk relevante informatie te brengen van elke hoek van onze parochie, van elke beweging die er in actief is.
En het moet gezegd, het was geen gewoon jaar! Op 13 maart immers, ging een lange en moeilijke periode in.

En toch.... probeerden we altijd hoopvol nieuws te brengen.
Nooit hebben we problemen gehad om die hoop in onze bladzijden te laten weerspiegelen.

De kosten van drukwerk en de postbezorging maken dat de prijs dit jaar op 42€ gebracht is. Een steunabonnement kan vanaf 50€.
Met een steunabonnement laat u ons toe extra kosten te betalen.

De campagne wordt trouwens door de uitgeverij ondersteund met een affiche die die postbode in beeld brengt,
de man die je ons blije nieuws week na week in de bus stopt.

Hopelijk blijft u ook langs deze weg met ons verbonden.

Van harte bedankt voor uw herabonnering!

Alvast van harte dank voor uw vertrouwen.
De redactie
De parochieploeg en Jos Verstraeten, pastoor