Inschrijving eerste communie

Beste ouders,

Uw zoon of dochter heeft in september de stap gezet naar het eerste leerjaar. We hopen dat die overgang fijn verlopen is.

Nu komt ook de vraag of u uw kind wil laten deelnemen aan de eerste communie in 2019.
Als u daarvoor kiest, dan bent u van harte welkom op

zaterdag 18 mei om 9u30, kerk O.-L.-Vrouw ter Sneeuw Destelbergen - school Pius X   en Gemeentelijke Basisschool
zaterdag 18 mei om 11u00, kerk Heilig Kruis Heusden - school Sint-Franciscusinstituut - Melle-Vogelhoek
zaterdag 18 mei om 14u00 , kerk O.-L.-Vrouw ter Sneeuw Destelbergen - Wonderwijs hoofschool en wijkschool

zaterdag 25 mei om 9.30 uur in de H. Kruiskerk te Heusden - Gemeentelijke Sportbasisschool en Gemeenschapsschool "De Klaver"
zaterdag 25 mei om 11.00 uur in de H. Kruiskerk te Heusden - Vrije Basisschool "De Parel"
zaterdag 25 mei om 14.30 uur in de St.-Martinuskerk te Melle - scholen Melle-centrum en Gontrode

U dient als ouder wel zelf de aanvraag hiervoor te doen. Dat kan door het elektronisch inschrijvingsformulier in te vullen op deze website

U heeft daarvoor de tijd tot uiterlijk 20 december.

Van zodra dat inschrijvingsformulier in ons bezit is, zullen wij u het verder verloop van de voorbereiding meedelen.

Het is immers zo dat de voorbereiding op de eerste communie deels op school en deels in de parochiegemeenschap zal gebeuren.

Mocht uw kind niet gedoopt zijn, dan vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met diaken Luk Thomas.

Telefoon: 09.252.41.50  diakenluk@gmail.com